Lunch

Vecka 23

måndag - fredag 110 kr | 11:15 – 14.00
lördag 140 kr | 12:00 – 16.00


Veckans fisk

(serveras måndag - fredag)
friterad torsk, ramslöksmajonnäs, råmarinerad fänkål, picklade tomater och blomkålsstomp (G)

Veckans gröna

(serveras måndag - fredag)
portabello ”Rydberg”, senapscrème, karamelliserad lök, pocherat ägg, rostad lök och stekt potatis (G)

Måndag

fläskkarré, dijonsås, pressgurka, grön sparris och potatispuré (L)

Tisdag

raggmunk, stekt fläsk, rårörda lingon, brynt smör och persilja (G)(L)

Onsdag

glaserad kyckling, vitlöksglaze, chilimajonnäs, kimchitomater och rostad färskpotatis

Torsdag

pannbiff, crème på saltgurka, stekt lök, syrade betor och gaffelmosad potatis (L)

Fredag

grillad fläskkarré, tomat- och löksallad, béarnaisesås och rostad färskpotatis (L)

Lördag

fiskburgare - panerad torsk, löjromsaioli, gurka, rödlök, sallad, dill och potatispuré (G)(L)

Vid allergi eller behov av specialkost, vänligen fråga oss
(L) - innehåller laktos
(G) - innehåller gluten

ingår: bröd och kaffe
köp till: grönsallad med vinaigrette 20 kr