Lunch

Vecka 49

måndag - fredag 110 kr | 11:30 – 14.00
lördag 140 kr | 12:00 – 16.00


Veckans fisk

(serveras måndag - fredag)
friterad torsk, emulsion med rökt lax, gröna ärtor, citronpicklad gurka och potatispuré med lagrad ost (G)(L)

Veckans gröna

(serveras måndag - fredag)
portabello ”Rydberg”, senapscrème, karamelliserad lök, pocherat ägg, rostad lök och stekt potatis (G)

Måndag

grillad fläskkarré, syrad lök- och paprikasallad, café de Paris-smör och rostad potatis med pesto (L)

Tisdag

raggmunk, stekt fläsk, rårörda lingon, brynt smör och persilja (G)(L)

Onsdag

äppelglaserad tunnskuren rostbiff, champinjonsås, örtrostade morötter, mormors gurka och potatispuré (L)

Torsdag

viltfärsbiff, stekt löksky, syrade betor, saltgurkscrème och gaffelmosad potatis (L)

Fredag

grillad karré, tomat- och löksallad, béarnaisesås och rostad potatis (L)

Lördag

dijonpenslad fläskschnitzel, vispat svampsmör, pepparrotspicklade tomater och pommes frites (G)(L)

Vid allergi eller behov av specialkost, vänligen fråga oss
(L) - innehåller laktos
(G) - innehåller gluten

ingår: kaffe
köp till: grönsallad med vinaigrette 20 kr