Lunch

Vecka 50

måndag - fredag 110 kr | 11:15 – 14.00
lördag 140 kr | 12:00 – 16.00


Veckans fisk

(serveras måndag - fredag)
ångad sej, gurk- och ärtsallad, hasselnötsvinaigrette, parmesan och gaffelmosad potatis (L)

Veckans gröna

(serveras måndag - fredag)
portabello ”Rydberg”, karamelliserad lök, senapscrème, rostad lök, pocherat ägg och stekt potatis (G)

Måndag

oxinnanlår från Almunge, bönor i dijonmajonnäs, steksky, rostad mandel och potatis

Tisdag

raggmunk, stekt fläsk, rårörda lingon, brynt smör och persilja (G)(L)

Onsdag

pasta, grillad kyckling, vitlök, getost, gulbetor och surdegskrutonger (G)(L)

Torsdag

kryddig fläskbiff, champinjonsås, mormors gurka, rostade morötter och gaffelmosad potatis (L)

Fredag

fläskschnitzel, béarnaisesås, gröna ärtor, pickles och rostad potatis (G)(L)

Lördag

lövbiff, pepparrot, senapscrème, äggula, broccoli och pommes frites

Vid allergi eller behov av specialkost, vänligen fråga oss
(L) - innehåller laktos
(G) - innehåller gluten

ingår: bröd och kaffe
köp till: grönsallad med vinaigrette 20 kr